Sobre mi

El meu objectiu...

Ajudo a professionals i empreses en la gestió del seu marketing digital i la seva comunicació amb l’objectiu de donar la màxima visibilitat als seus projectes i apropar-los als seus clients potencials.

La meva història...

En l’àmbit professional vinc de la gran empresa. Vaig començar a treballar en el departament de marketing d’una de les empreses del sector turístic més importants del país i després vaig passar al món financer, on vaig ocupar diferents llocs dins el departament de comunicació d’una entitat financera catalana. Com et pots imaginar, els darrers anys treballant per compte d’altri van ser tot un màster en la gestió de la comunicació d’una empresa en entorn de crisi. Un gran aprenentatge en tots els sentits!

Pel que fa a estudis sempre he estat bastant inquieta i, tot i que soc Llicenciada en ADE (amb especialitat en Marketing) per la Universitat Ramon Llull i compto amb un Màster en marketing i posicionament en cercadors per la UPF, mai he parat d’estudiar. Com que tota la vida m’han interessat molt els mons del disseny i de la psicologia, sempre que he tingut temps he aprofitat per ampliar coneixements en aquestes àrees. Per tant, tot i que he estat molt autodidacta, també m’he format en disseny gràfic i web i en coaching, intel·ligència emocional i PNL.

Si voleu més detalls, us animo a visitar el meu perfil de Linkedin, hi sereu molt ben rebuts!

 

Què puc fer per a tu?

Marketing Digital i Comunicació

Puc gestionar el teu marketing digital i la teva comunicació per tu. Això et donarà temps per dedicar-te a altres àrees del teu negoci que necessiten més la teva atenció.

O, si ho prefereixes, puc donar-te un cop de mà en projectes concrets, quan hi hagi puntes de feina o en àrees específiques que vulguis externalitzar.

Formació a mida

Si el que vols és gestionar tu mateix el marketing digital i la comunicació del teu negoci, et puc acompanyar en el camí d’aprenentatge. Faig formació individual i a mida, presencial o online, sobre tot allò que necessites per ser autosuficient en aquest aspecte.