Marketing DIY

Comencem l’any i ja tenim tot de nous propòsits sobre la taula. Molts d’ells passaran directament al llistat de nous propòsits de l’any vinent, siguem francs! Ara bé, per sort n’hi ha d’altres que ens els prendrem més seriosament i passarem a l’acció des del minut zero, oi? Si en aquest darrer llistat estar el d’aconseguir més visibilitat per al teu negoci i estàs llegint això, ets al lloc indicat! Doncs entre els meus hi ha el d’ajudar-te a fer-ho possible.

I justament aquesta és la raó de ser d’aquesta web i d’aquest blog que estreno avui. A més d’oferir-te formació a mida i serveis de marketing digital i comunicació per ajudar-te a donar la màxima visibilitat al teu negoci, t’ofereixo aquest espai on trobaràs tot de consells, trucs i recursos que et permetran treballar tu mateix aquesta tasca, és a dir, fer #MarketingDIY.

Si t’agrada la idea i vols rebre’ls directament per correu electrònic, deixa’m les teves dades a través del formulari que trobaràs a la dreta i te’ls enviaré encantada.

Per no atabalar-te massa el primer dia de l’any, sols et diré un parell de coses més:

1. Si busques un guru del marketing digital o la comunicació, em sap greu dir-te que amb mi no l’has pas trobat encara. Tot i que porto ja uns quants anys dedicant-me a aquesta professió, estic a anys llum de ser un guru en res! Ara bé, fàcilment m’envolto dels millors i sé moure’m per aprendre allò que necessito i trobar respostes i solucions als problemes que ens puguin sorgir en el camí. Si això et serveix, estic a la teva disposició!

2. El que compartiré en aquest espai és una combinació d’aprenentatges propis i de tercers. És a dir, que t’escriuré sobre el que visc en l’àmbit professional però si veig un article, d’una font fiable, que crec que et pot ajudar també el compartiré amb tu.

I per avui res més. Espero retrobar-te en el proper post!

Bon any

Leave a Reply